APIE PRODUKTUS

Mantingos ekspertė: „Empanados primena kibinus tik išvaizda“

Naujas gaminių katalogas: „Mastery of creativity“

Pristatome rudens-žiemos sezono naujienas

Pagarba duonai: per mėnesį grąžiname 30 tonų trupinių

Pristatome: nauji gaminiai

Naujųjų metų sutikimui netaupykite gerai duonai

„Mantingos" sumuštinis įvertintas „Metų gaminio 2023“ sidabro medaliu

Sumuštinių revoliucija – nuo duonos riekės su mėsa iki visaverčio patiekalo

Šimtai tūkstančių spurgų per dieną: Marijampolėje kepamos spurgos pasiekia ir JAV

Sekmadienį Marijampolėje pastatyta didžiausia spurgų piramidė Lietuvoje

Sėkmingai plečiamas veganiškų gaminių asortimentas: pristatyta veganiška spurga

Minint tarptautinę prancūziško batono dieną: kodėl prancūzai be jo negali

Šv. Agotos dieną minint: prof. Rimvydas Laužikas atskleidė, kokią duoną valgė pirmieji lietuviai

Minint tarptautinę kruasanų dieną – keli lengvi receptai

Lietuvos gyventojai neįsivaizduoja savo pusryčių be sumuštinių

„Žalgirio sumuštinis“ įvertintas „Metų gaminio“ aukso medaliu

Sumuštiniai su žuvimi Adventui

Bandeles bent keletą kartų per savaitę perka kas trečias lietuvis

Mantinga – „Vyno ir deserto“ čempionate

Duona kasdieninė: vartojama stabiliai, populiarėja nauji skoniai ir savybės

„Mantinga“ rekordas: beveik po sumuštinį kiekvienam Lietuvos gyventojui

Tarptautinė dešrainių diena: svarbiausias ingredientas ir du receptai, kurie nepaliks abejingų

Lietuvoje pagamintos spurgos – ir Amerikoje

Rudens sezonui – 50 naujų gaminių

Šaldymas ar konservavimas: kaip duonos gaminiai ilgiau išlieka švieži?