Rodoma produktų : 1 - 25 / 25
Mantingos ekspertė: „Empanados primena kibinus tik išvaizda“
Naujas gaminių katalogas: „Mastery of creativity“
Pristatome rudens-žiemos sezono naujienas
Pagarba duonai: per mėnesį grąžiname 30 tonų trupinių
Pristatome: nauji gaminiai
Naujųjų metų sutikimui netaupykite gerai duonai
„Mantingos" sumuštinis įvertintas „Metų gaminio 2023“ sidabro medaliu
Sumuštinių revoliucija – nuo duonos riekės su mėsa iki visaverčio patiekalo
Šimtai tūkstančių spurgų per dieną: Marijampolėje kepamos spurgos pasiekia ir JAV
Sekmadienį Marijampolėje pastatyta didžiausia spurgų piramidė Lietuvoje
Sėkmingai plečiamas veganiškų gaminių asortimentas: pristatyta veganiška spurga
Minint tarptautinę prancūziško batono dieną: kodėl prancūzai be jo negali
Šv. Agotos dieną minint: prof. Rimvydas Laužikas atskleidė, kokią duoną valgė pirmieji lietuviai
Minint tarptautinę kruasanų dieną – keli lengvi receptai
Lietuvos gyventojai neįsivaizduoja savo pusryčių be sumuštinių
„Žalgirio sumuštinis“ įvertintas „Metų gaminio“ aukso medaliu
Sumuštiniai su žuvimi Adventui
Bandeles bent keletą kartų per savaitę perka kas trečias lietuvis
Mantinga – „Vyno ir deserto“ čempionate
Duona kasdieninė: vartojama stabiliai, populiarėja nauji skoniai ir savybės
„Mantinga“ rekordas: beveik po sumuštinį kiekvienam Lietuvos gyventojui
Tarptautinė dešrainių diena: svarbiausias ingredientas ir du receptai, kurie nepaliks abejingų
Lietuvoje pagamintos spurgos – ir Amerikoje
Rudens sezonui – 50 naujų gaminių
Šaldymas ar konservavimas: kaip duonos gaminiai ilgiau išlieka švieži?