kovo 8, 2024

Pristatome: nauji gaminiai

Pasidalinti

Pavasarį „Mantinga“ pasitinka papildžiusi asortimentą naujais gaminiais. Sąraše – net 60 naujienų įvairiose kategorijose: nuo saldžių kepinių iki antrųjų patiekalų.

Visas naujienas išvardinti būtų sudėtinga, tačiau galima išskirti kelias pagal kategorijas:

  • sluoksniuoti gaminiai. Asortimentą papildė du nauji kruasanų skoniai – su vanilės skonio įdaru ir lazdyno riešutų dekoru, antrasis – su varške, pagardinta levandų aromatu bei mėlynėmis; kita naujiena – pirmą kartą tokie „Mantingos“ gaminių asortimente – dviejų saldžių skonių filo tešlos pyragėliai (su obuoliais ir vanile).
     
  • spurgos DONUT. Jos pasipildė 3 naujais skoniais: tai 2024 metų spalvos padiktuota „Peach Fuzz“ (kreminis varškės ir persikų įdaras), Kalėdoms skirtos karšto vyno skonio spurgos ir Helovynui skirta violetinė „Wednesday“ su šeivamedžio uogų įdaru.
     
  • Empanados. Pernai tai buvo viena mūsų didžiųjų naujienų, tad nuolat kuriame naujus skonius. Šį kartą asortimentą papildė 3 nauji skoniai: su plėšyta kiauliena, Ispanijos skonių įkvėptas daržovių įdaru bei saldi klasika – su obuolių įdaru. 
     
  • „Fo:od o‘clock“. Antrieji patiekalai papildyti net 8 naujais skoniais – nuo tradicinio Kijevo kotleto iki tailandietiško vištienos troškinio. Taip pat naujiena – dviejų naujų skonių salotos: vištienos ir bolivinių balandų bei lašišos ir ryžių.
     
  • „Food on Foot“ turime dvi naujienas. Sumuštinis „Shashlik“ – pavadinimas jau pats nusako koks ingredientas čia dominuoja; antrasis sumuštinis – sveikesnė trikampio sumuštinio alternatyva – su grūdais praturtinta tamsia duona, gausiu vištienos ir daržovių įdaru.

Pasidalinti