Vasario 14-ąją „Mantingoje“ sklandė ne tik meilė, bet ir nauji skoniai. Specialiame renginyje pristatyta daugiau nei 50 naujų gaminių.
Kelios pagrindinės naujienos pagal kategorijas:
- Duonos. Pasaulinėse tendencijose vis dar karaliauja sveikumo paieškos, tad pristatytos dvi sveikumo kriterijų atitinkančios naujienos: bemielė CIABATTA bei duonelė FITT su spanguolėmis.
- Saldūs kepiniai. Čia turime tradicijomis kvepiančius pyragėlius / bandeles, kuriuos ypatingais padaro inovatyvūs deriniai: pyragėlis CHOCO TOFFE su karamele ir šokoladu – du populiariausi skoniai viename. Abejingų nepaliks ir pyragėlis TWIST su sūria karamele arba SRAIGĖ su kakaviniu įdaru, taip pat „kaip močiutė kepdavo“ – bandelė TOFFEEBON su obuoliais. Na o pagrindinė kategorijos naujiena – PLMA parodai kaip inovacija pateiktas pyragėlis CROOKIE – sausainių tešla sraigės pyragėlyje – ypatingas, nes esame vieninteliai tokį pagaminę pramoniniu būdu.
- Spurgos. Naujų skonių gal ir nedaug, bet jie išskirtiniai: helovynui puikiai tiksianti SCARY EYE, taip pat vienas populiariausių skonių pasaulyje – energetinio gėrimo spurga.
- Pikantiški gaminiai. Šioje kategorijoje naujasis pyragėlis – „empanados pusbrolis“ – FORNETO su vištiena ir daržovėmis. Taip pat stebinanti naujiena – pikantiškos kanelės su parmezanu arba pomidorų-paprikų skoniu.
- Picos. Šioje kategorijoje dvi inovacijos, pateiktos PLMA parodai: pica FRYTASTIC, kuri pritaikyta kepti pasaulyje vis labiau populiarėjančiu būdu – karšto oro gruzdintuvėje (ang. Air fryer). Pica yra dviejų skonių: jautiena, mocarela, pievagrybiai bei vištienos kebabo mėsa, mocarela, daržovės.
- Sumuštiniai. Trys tobuli ir išieškoti skoniai: klasika – HAM&CHEESE su marinuotais agurkais; vietnamietiškas stebuklas – BANH MI su vištiena ir aitriąja paprika; KOREAN su vištiena ir daržovėmis. Svarbi naujiena – nuo šiol visi „Food on Foot“ sumuštiniai galės būti šildomi karšto oro gruzdintuvėje.
- Horeca. Čia pyragų gausa: sūrio, morkų, mango, taip pat pristatytas mažas kakavinis kruasanas, pyragėlis DUO su vyšniomis ir maskarpone.
Naujienų daug, norintys jas pažinti ar paragauti, kviečiami kreiptis į mūsų vadybininkus.