VAFLIAI SU LAŠIŠOS IKRAIS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- 30 g išlydytas sviestas
- 10 g krapai
- 100 g kreminis sūris
- druska ir pipirai
- 0,5 citrinos žievelė
- 10 g lašišos ikrai
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Belgiškų vaflių keptuvę patepkite išlydytu sviestu ir į ją dėkite atšildytą „Mantinga“ bemielės sluoksniuotos tešlos lakštą. Kepkite 8–10 minučių.
- Kreminį sūrį išmaišykite su smulkintais krapais, druska ir pipirais, pusės citrinos tarkuota žievele. Išmaišykite.
- Iškepusius vaflius supjaustykite vieno kąsnio dydžio gabalėliais.
- Ant kiekvieno gabaliuko viršaus uždėkite kremo ir ikrų. Puoškite krapo šakele.