TRIJŲ SŪRIŲ PYRAGĖLIAI
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
- tešlos 2 lapeliai
- tarkuoto kietojo sūrio 30 g
- Griujero sūrio 50 g
- Rikotos sūrio 2 v. š.
- rozmarino 1 šakelė
- juodųjų pipirų žiupsnelis
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA bemielės sluoksniuotos tešlos lapelius ir juos padalinkite pusiau.
- Ant kiekvieno tešlos gabaliuko uždėkite kietojo, griujero ir rikotos sūrio. Formuokite norimos formos pyragėlius. Juos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir pabarstykite rozmarinu bei juodaisiais pipirais.
- Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepusius pyragėlius galite patiekti papuošę rozmarino lapeliais.