SPURGOS SU NAMINIU PISTACIJŲ PADAŽU
10 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Spurga DONUT PINK su braškių skonio įdaru
- Spurga DONUT BUBBLE GUM IŠDAIGA
- 100 g pistacijos
- 10 g cukrus
- 150 ml pienas
- 30 g sviestas
- 80 g baltas šokoladas
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Trintuvu iki trupinių sumaišykite pistacijas ir cukrų. Į puodą supilkite pieną, sudėkite sviestą ir laužytą baltąjį šokoladą.
- Kaitinkite, kol viskas ištirps ir gausite vienalytę skystą masę.
- Pieno ir šokolado mišinį supilkite ant pistacijų ir gerai išmaišykite. Palikite visiškai atvėsti.
- Pistacijų padažą supilkite į indelį ir patiekite su „Mantinga“ spurgomis.