SLUOKSNIUOTOS TEŠLOS ŠIRDELĖS
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Mielinė sluoksniuota tešla lapeliais (5 lapeliai)
- Mielinės tešlos 2 lapai
- Cinamono 1 a. š.
- Cukraus 1 a. š.
- Liofilizuotų trintų uogų 3 a. š.
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Mielinę MANTINGA tešlą pabarstykite cinamonu ir cukrumi. Abu ilgesnius sluoksniuotos tešlos galus susukite iki pusės ir supjaustykite griežinėliais. Kiekvieno griežinėlio apačią suspauskite, kad suformuotumėte širdeles.
- Širdeles sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, užberkite liofilizuotų trintų uogų ir kepkite 180 °C temp. 15 min. Skanaus!