PYRAGĖLIS SU ŠPINATAIS, KUMPIU IR KIAUŠINIU
30 min.
2 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Mielinė sluoksniuota tešla lapeliais (5 lapeliai)
- svogūno 1 vnt.
- Špinatų 1 sauja
- šaltai rūkytos nugarinės 3 gabaliukai
- alyvuogių aliejaus 1 v. š.
- MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
- kiaušinių 2 vnt.
- juodųjų pipirų žiupsnelis
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Svogūną supjaustykite šiaudeliais, susmulkinkite špinatus, supjaustykite šaltai rūkytos nugarinės gabalėlius, viską sudėkite į dubenėlį. Ant pjaustytų daržovių ir nugarinės užberkite juodųjų pipirų, įpilkite alyvuogių aliejaus ir viską išmaišykite.
- Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Ant jų dėkite daržovių ir mėsos įdarą. Tešlos kraštelius užlenkite į viršų ir užspauskite kampučius. Ant pyragėlių viršaus įmuškite po kiaušinį.
- Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 15 min. Iškepus papuoškite špinatais ir užberkite juodųjų pipirų.