PYRAGAITIS SU APELSINAIS IR PISTACIJOMIS

40 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Į prikaistuvį sudėkite išsegmentuotus apelsinus, apelsino tarkuotą žievelę, cukrų, cinamoną, vandenį ir viską troškinkite ir garinkite ju pasidarys marmelado konsistencijos, užtruks apie 15 minučių.
  2. Sumaišykite cukraus pudrą ir citrinos sultis ir gerai išmaišykite. Gautą glajų sudėkite į konditerinį maišelį.
  3. Tešlos šonus supjaustykite 2 cm juostelėm iš abiejų pusių, viduryje palikite vietos apelsinų įdarui.
  4. Per vidurį dėkite apelsinų įdarą. Tešlos juostele išabiejų pusių dėliokite ant įdaro.
  5. Gautą pyragaitį patepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 15 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
  6. Po kepimo leiskite 5 minutes pravėsti ir pagardinkite cukraus glajumi ir skrudintom pistacijom.