KRUASANAS SU RŪKYTA SKUMBRE IR APELSINAIS
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- šaltai rūkytos skumbrės 0.5 vnt.
- apelsino 1 vnt.
- špinatų lapelių 1 saujelė
- alyvuogių aliejaus 2 v. š.
- juodųjų pipirų žiupsnelis
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
- Šaltai rūkytą skumbrę nurinkite nuo kaulų ir odos. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
- Iškeptus kruasanus supjaustykite riekelėmis. Dėkite špinatų lapelius, apelsino griežinėlius, nurinktą skumbrės mėsą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite šviežiai grūstais pipirais.