KRUASANAS SU RŪKYTA SKUMBRE IR APELSINAIS

25 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
  • šaltai rūkytos skumbrės 0.5 vnt.
  • apelsino 1 vnt.
  • špinatų lapelių 1 saujelė
  • alyvuogių aliejaus 2 v. š.
  • juodųjų pipirų žiupsnelis

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA sviestinius kruasanus atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 15 min.
  2. Šaltai rūkytą skumbrę nurinkite nuo kaulų ir odos. Apelsiną nulupkite ir supjaustykite griežinėliais.
  3. Iškeptus kruasanus supjaustykite riekelėmis. Dėkite špinatų lapelius, apelsino griežinėlius, nurinktą skumbrės mėsą, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pagardinkite šviežiai grūstais pipirais.