KRUASANAI SU MASKARPONE IR APELSINAIS
50 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- 4 apelsinai
- 150 g cukrus
- 250 g maskarponė
- 50 g cukraus pudra
- 1 a. šaukštelis vanilės ekstraktas
- 30 g cukraus pudra
- 1 kivis
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Šaldytus kruasanus 17 minučių kepkite 180 laipsnių orkaitėje.
- Nuplautus apelsinus kartu su žievele supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą, užpilkite cukraus ir troškinkite 30 minučių ant vidutinio karštumo ugnies.
- Maskarponės sūrį išsukite su cukraus pudra, vanile ir sudėkite į konditerinį maišelį.
- Perpus išilgai perpjaukite kruasanus ir ant apatinės dalies dėkite apelsinų masę, puoškite kivio pusžiedžiais ir ant viršaus išspauskite maskarponės kremo. Negailėkite kremo. Uždėkite viršutinę kruasano dalį ir – skanaus.