KRUASANAI SU BALTU ŠOKOLADU
20 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 8 kruasanai su šokoladu
- 180 g baltasis šokoladas
- 50 g skrudintos pistacijos
- liofilizuotos avietės
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Atšildytus „Mantinga“ kruasanus su šokoladu dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, užklokite kitu kepimo popieriaus lakštu, ant viršaus uždėkite kitą skardą ir gerokai paspauskite.
- Ant viršaus dar uždėkite karščiui atsparaus svorio (pavyzdžiui, kelias keptuves) ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 12 minučių.
- Virš puodo su karštu vandeniu ištirpinkite baltą šokoladą.
- Iškeptus kruasanus iki pusės pamerkite į tirpintą šokoladą, dėkite į kepimo popieriumi išklotą indą ir apibarstykite smulkintomis pistacijomis ir liofilizuotomis avietėmis. Palikite, kol šokoladas sustings.