KEPTI KREMINIO SŪRIO PYRAGĖLIAI SU ŠILAUOGĖMIS
35 min.
1 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Mielinė sluoksniuota tešla lapeliais (5 lapeliai)
- kreminis sūris 200 g
- rudasis cukrus 40 g
- kiaušiniai 2 vnt.
- vanilės ekstraktas 1 a. š.
- šilauogės 100 g
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Į vidutinio dydžio dubenį sudėkite kreminį sūri, rudąjį cukrų, vanilės ekstraktą ir kiaušinį. Gerai išmaišykite.
- Tešlą tolygiai iškočiokite. Mažu apvaliu dubenėliu padarykite tešloje apskritimus, kurie būtų 2-3 cm didesni, nei kepimo formose esantys įdubimai.
- Tešlos apskritimus dėkite į kepimo formą. Šakute padarykite mažytes skylutes, kad tešla kepdama per daug neišsipūstų. Kreminį sūrio mišinį pilkite ant paruoštos tešlos ir uždėkite šilauoges.
- Tešlos kraštus aptepkite kiaušinių plakiniu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite apie 15-20 min.
- Iškeptus pyragaičius apibarstykite cukraus pudra. Skanaus!