KEPTAS KAMAMBERAS SU SKRUDINTA DUONELE
30 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Tamsi itališka duona CIABATTA
- kamambero sūrio 1 vnt.
- kamambero sūrio 1 vnt.
- česnako 1 skiltelė
- alyvuogių aliejaus 1 v. š.
- druskos žiupsnelis
- juodųjų pipirų žiupsnelis
- raudonėlių žiupsnelis
- bazilikų lapelių 1 saujelė
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C apie 15–20 min.
- Sūrį įpjaukite. Iškeptą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo skardą kartu su sūriu.
- Viską apibarstykite smulkintu česnaku, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir džiovintais raudonėliais.
- Kepkite orkaitėje 180 °C apie 10–12 min. Iškeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.