KEPTAS KAMAMBERAS SU SKRUDINTA DUONELE

30 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Tamsi itališka duona CIABATTA
  • kamambero sūrio 1 vnt.
  • kamambero sūrio 1 vnt.
  • česnako 1 skiltelė
  • alyvuogių aliejaus 1 v. š.
  • druskos žiupsnelis
  • juodųjų pipirų žiupsnelis
  • raudonėlių žiupsnelis
  • bazilikų lapelių 1 saujelė

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. MANTINGA tamsią itališką duoną „Ciabatta“ atitirpinkite kambario temperatūroje apie 20 min. Kepkite orkaitėje 180 °C apie 15–20 min.
  2. Sūrį įpjaukite. Iškeptą duoną supjaustykite riekelėmis ir sudėkite į kepimo skardą kartu su sūriu.
  3. Viską apibarstykite smulkintu česnaku, apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite druska, pipirais ir džiovintais raudonėliais.
  4. Kepkite orkaitėje 180 °C apie 10–12 min. Iškeptą kamembero sūrį kartu su duona papuoškite bazilikų lapeliais.