KALĖDINĖ EGLĖ SU ŠOKOLADINIU RIEŠUTŲ KREMU
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Mielinė sluoksniuota tešla lapeliais (5 lapeliai)
- 100 g šokoladinis riešutų kremas
- 1 kiaušinis
- 30 g cukraus pudra
- Uogos papuošimui
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Formelės pagalba išspauskite tešloje ornamentus, juos aptepkite kiaušinio plakiniu ir kepkite orkaitėje 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
- Likus 3 minutėms iki kepimo pabaigos, įdėkite šildytis šokoladinį kremą, karščiui atspariame inde.
- Kepinių vieną pusę merkite į šokoladinį riešutų kremą ir formuokite eglutę.
- Papuoškite eglutę uogomis ir pabarstykite cukraus pudra.