ITALIŠKA ČIABATA SU NAMINIU SVIESTU
20 min.
1 - 3
REIKIA TURĖTI:
- Tamsi itališka duona CIABATTA
- 100 g sviestas
- 30 g petražolės druska
- 1 a. š. džiovintas raudonėlis
- 1 skiltelė česnakas
- 50 g čederio sūris
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Į trintuvą sudėkite sviestą, petražoles, česnaką, suberkite druską, raudonėlį ir sutrinkite iki vientisos masės.
- „Mantinga“ tamsią itališką čiabatos duoną pjaukite išilgai perpus. Užtepkite sviesto su petražolėmis, ant viršaus užtarkuokite čederio sūrio.
- Čiabatą dėkite į skardą ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
- Iškepusią čiabatą supjaustykite gabaliukais ir patiekite į stalą.