GREITAI IR PAPRASTAI PAGAMINAMAS TORTAS SU JUODOJO ŠOKOLADO KREMU
35 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Spurga DONUT PINK su braškių skonio įdaru
- Spurga DONUT KARAMELINĖ PAGUNDA
- Spurga DONUT BUBBLE GUM IŠDAIGA
- 200 g cukrus
- 200 g sviestas
- 4 kiaušiniai
- 200 g miltai
- 1 a. š. kepimo milteliai
- 30 ml pienas
- juodojo šokolado kremas
- 3 „Ring of Joy“ spurgos
- spalvoti pabarstukai
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Į indą suberkite cukrų, minkštą sviestą ir išsukite iki vientisos masės. Ten pat supilkite išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite.
- Į masę įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, išmaišykite. Supilkite pieną ir išmaišykite. Gautą tešlą supilkite į atsegamą apvalią kepimo formą ir 20 minučių kepkite 170 laipsnių orkaitėje.
- Keksą išimkite iš formos, leiskite atvėsti. Atvėsusį keksą perpjaukite skersai per pusę, ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite juodojo šokolado kremo.
- Uždėkite viršutinę kekso dalį perpjauta puse į viršų. Išspauskite juodojo šokolado kremo. Torto viršų dekoruokite spurgomis, apibarstykite pabarstukais.