CROFFLE (VAFLIAI) SU KREVETĖMIS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- aliejus kepimui
- 9 krevetės
- druska ir pipirai
- 3 kiaušiniai
- 10 g laiškinis česnakas
- 15 ml saldžiarūgštis padažas
- aisbergo salotos
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Atšildytus sviestinius kruasanus vieną po kito iškepkite belgiškų vaflių keptuvėje. Paprastoje keptuvėje ant aliejaus pakepinkite krevetes, pagardinkite druska ir pipirais. Kepkite, kol krevetės įgaus gražią oranžinę spalvą.
- Kitoje keptuvėje ant aliejaus iškepkite kiaušinius, užbarstykite druskos ir pipirų. Uždengę dangtį kepkite ant vidutinės ugnies. Iškepusius kiaušinius apibarstykite smulkintu laiškiniu česnaku.
- Patiekdami vaflį apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu, dėkite aisbergo salotos lapelį (galite smulkiai supjaustyti), krevetes ir keptą kiaušinį. Apšlakstykite saldžiarūgščiu padažu.