CROFFLE SU KOKOSINIU KREMU IR SLYVOMIS

15 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
  • 250 g maskarponės sūris
  • 40 ml kokosų pienas
  • 30 g cukraus pudra
  • 5 ml vanilės ekstraktas
  • 30 g kokosų drožlės
  • 1 slyva migdolų drožlės

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Atšildytus kruasanus po vieną iškepkite belgiškų vaflių keptuvėje.
  2. Inde maskarponės sūrį išsukite su kokosų pienu, cukraus pudra, vanile ir kokosų drožlėmis. Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį.
  3. Ant vaflio išspauskite kokosinio kremo, uždėkite griežinėliais pjaustytos slyvos ir užberkite kokosų bei migdolų drožlių.