CROFFLE SU KOKOSINIU KREMU IR SLYVOMIS
15 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- 6 Sviestiniai kruasanai, 24 %
- 250 g maskarponės sūris
- 40 ml kokosų pienas
- 30 g cukraus pudra
- 5 ml vanilės ekstraktas
- 30 g kokosų drožlės
- 1 slyva migdolų drožlės
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Atšildytus kruasanus po vieną iškepkite belgiškų vaflių keptuvėje.
- Inde maskarponės sūrį išsukite su kokosų pienu, cukraus pudra, vanile ir kokosų drožlėmis. Gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį.
- Ant vaflio išspauskite kokosinio kremo, uždėkite griežinėliais pjaustytos slyvos ir užberkite kokosų bei migdolų drožlių.