BANDELĖS SU UOGOMIS IR RIKOTA
25 min.
1 - 2
REIKIA TURĖTI:
- Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
- miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
- MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
- kiaušinio 1 vnt.
- Rikotos 4 v. š.
- Braškių 4 vnt.
- Šilauogių 1 saujelė
- aviečių 1 saujelė
- rudojo cukraus 1 v. š.
- mėtos lapelių keletas
PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:
- Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Juos padalinkite pusiau ir supjaustykite trikampiais.
- Mielinės sluoksniuotos tešlos trikampius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir trikampių šonus patepkite išplaktu kiaušiniu, o į centrą dėkite rikotą, pjaustytas braškes, šilauoges ir avietes. Pyragėlius pabarstykite ruduoju cukrumi.
- Skardą dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepus papuoškite mėtos lapeliais.