BANDELĖS SU UOGOMIS IR RIKOTA

25 min.
1 - 2

REIKIA TURĖTI:

  • Bemielė sluoksniuota tešla lapeliais (6 lapeliai)
  • miltų (paviršiui pabarstyti) 2 v. š.
  • MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos 2 lapeliai
  • kiaušinio 1 vnt.
  • Rikotos 4 v. š.
  • Braškių 4 vnt.
  • Šilauogių 1 saujelė
  • aviečių 1 saujelė
  • rudojo cukraus 1 v. š.
  • mėtos lapelių keletas

PATIEKALAS PAVYKS, JEI GAMINSITE TAIP:

  1. Ant miltais pabarstyto paviršiaus dėkite MANTINGA mielinės sluoksniuotos tešlos lapelius. Juos padalinkite pusiau ir supjaustykite trikampiais.
  2. Mielinės sluoksniuotos tešlos trikampius dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir trikampių šonus patepkite išplaktu kiaušiniu, o į centrą dėkite rikotą, pjaustytas braškes, šilauoges ir avietes. Pyragėlius pabarstykite ruduoju cukrumi.
  3. Skardą dėkite kepti į 180 °C temp. orkaitę. Kepkite apie 15 min. Iškepus papuoškite mėtos lapeliais.